Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

hhf-husetHaugesunds Handelsstands Forening (HHF) og juryformann Odd Fossan-Waage jr. er nå i gang med promotering av prisene ”Årets Handelskvinne – / Mann” og ”Årets Handelsbedrift”.

Medlemmer i både Haugesunds Handelsstands Forening og Haugesundregionens Næringsforening bes om å sende inn kandidater med begrunnelse til handelsstandens egen, nye hjemmeside eller gjerne direkte til juryens formann.

Prisene ble første gang delt ut i 2009 og gikk da til Kristine Vikse som ble ”Årets Handelskvinne” og Jonas Simonsen og Asbjørn Fjeldheim i klesbedriften Risøe AS som ble ”Årets Handelsbedrift”. Den gang kom det inn mellom 30 og 40 kandidater. Slett ikke verst, medgir juryens formann Odd Fossan-Waage jr.

Prisene omtales allerede som haugesundregionens viktigste næringslivspriser og henger meget høyt. Vinnerne får hver et grafisk trykk av en haugalandskunstner. Dessuten kr. 33.000 av Haugesunds Avis samt et meget flott innrammet diplom – og ikke minst – byens ordfører inviterer til høytidelig lunsj i Rådhusets bibliotek. Vinnerne får også behørig omtale i media, sier Odd Fossan-Waage jr. Bl.a. registrerte juryen at intervjuet med Kristine Vikse på Radio 102 var et av de mest hørte innslagene på radioen. Prisene deles ut på nyåret.

Juryen består, foruten juryformann Odd Fossan-Waage jr., av formann i Haugesunds Handelsstands Forening Øivind Lindøe, styremedlem Per Sigurd Velde samt foreningskoordinator Harald Bjørgen. Juryen håper på mange innsendte forslag. Her er noen av kriteria:

• Virksomheten må ha tilhørighet på Haugalandet (hovedkontor og / eller avdeling)

(Virksomheten trenger ikke være medlem i Haugesunds Handelsstands Forening)

• Virksomheten må være innovativ / ha et spennende virke

• Virksomheten må være synlig i sine marked

• Virksomheten må kunne vise til soliditet / lønnsomhet

• Virksomheten må ha bidratt til fremme av handel generelt på Haugalandet

• M.m.

Det er viktig med slike oppmerksomheter, hevder Odd Fossan-Waage jr. Å bli satt pris på gjør godt – å få litt fokus på det du gjerne brenner for døgnet rundt er jo glimrende. Gøy for oss i juryen óg – å vurdere og evaluere mange steikande dyktige kandidater og bedrifter. Det er fryktelig mange spennende og interessante virksomheter der ute, avslutter juryens formann Odd Fossan-Waage jr.

Kontaktpunkter:

Odd Fossan-Waage jr. Mobil: 926 24 124 eller Øivind Lindøe tlf 99 64 36 20.

Telefon kontor: 52 70 77 40

Telefon privat: 52 71 14 01