Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

140 fylte plasser og Festsalen til Handelsstanden var fylt til randen under Handelens Dag fredag 30. oktober.

Allerede 14 dager før arrangementet måtte vi sette strek,sier formann i Haugesunds Handelsstands Forening, Øivind Lindøe. Ikke siden 1920- tallet har et offisielt arrangement i disse lokalene rommet like mange.

Dette var over all forventning. Samtlige foredragsholdere holdt et veldig høyt engasjement og nivå – og jeg vil nesten si de trollbandt publikummet som bestod av handels- og næringsdrivende fra Skudenes havn i sør til Leirvik i Nord. Deltakerne gir uttrykk for at det er godt å komme seg ut av kontoret eller butikken av og til for å bli inspirert og slå av en drøs med andre næringsdrivende.

Facebook og Glamping

Hovedinnlegget var ved Trond Blindheim, nylig gjeninnvalgt rektor ved Norges Markedshøyskole (00941). Christian Brosstad, direktør i SR-Bank hadde også tatt turen over fra Oslo og holdt et brennende innlegg for bruk av sosiale medier og levende bilder på Internett. Lokale innlggere var Sveinung Bauge og Kristine Vikse. Trendanalytikeren Lisbeth Larsen overrasket alle med sine latterutbrudd og fortellinger om Glamour Camping og andre nye trender fra Italia.

Ærespris til Snøhetta

Avsluttningsvis mottok Snøhetta Arktitektkontor ved Kjetil Trædal Thosen og Jorunn Sannes en Ærespris fra Handelsstandens Jubliumsfond på 15 000 kroner fra fondets leder Johan Grinde. Kvelden ble avrunden på markedsforeningens utdeling Gullsild for mange av deltakerne.

Handelens Dag tar sikte på å bli et årlig eventement, og fredagens suksess med fullt hus gjør at vi nå kan si med sikkerhet at det blir det, avslutter Lindøe.

140 mennesker i Festsalen.