Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Alf Lie og Budal Radio. ÅRETS HANDELSBEDRIFT

 Årets Handelsbedrift 2010 er Budal Radio AS i Kopervik ved Atle Budal. Budal Radio har eksistert i over 50 år. Gjennom et stadig tøffere marked med bl.a. etableringer av større kjeder og knallhard konkurranse på teknologi, pris, kvalitet og service, så har Budal Radio evnet å omstille seg.

Budal Radio har vist gjennom hardt arbeid at det er mulig å tilby gode priser, kompetanse på etter hvert meget tekniske produkter og en usedvanlig høy servicegrad. Gjennom aktiv markedsføring er også Budal Radio godt synlig i Haugesundregionen. Selskapet har også levert gode tall gjennom de siste turbulente år.

Budal Radio tilbyr også monteringshjelp og har eget serviceverksted. Kunder som kjøper produkter hos Budal Radio, vil oppleve at de kommer hjem til deg, pakker ut, monterer, sjekker og sørger for at alt fungerer. Budal Radio har kunder på Karmøy, Haugesund, Stord, Bokn og Tysvær. Det hører også med at Budal Radio arrangerer egne messer i butikken med utvalgte leverandører.

ÅRETS HANDELSMANN / KVINNE

 Årets Handelsmann 2010 er Alf Lie. Alf Lie har gjennom en årrekke vært ansatt hos Lies Herre i Haugesund med ansvaret for ulike oppgaver i Lie butikkene. Alf Lie har vist stor grad av lojalitet overfor arbeidsgiver og utøver sitt yrke med både stolthet og integritet.

Alf Lie har en fagkunnskap innenfor sitt område som overgår de aller fleste. Alf Lie er også alltid på tilbudssiden overfor kunder og yter en service som hører til sjeldenhetene. Alf Lie går snart over i pensjonistenes rekker.

(Årets Handelskvinne i 2009 var Kristine Vikse. Årets Handelsbedrift 2009 var Risøe AS ved Asbjørn Fjeldheim og Jonas Simonsen)