Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

 

Den 7. juni ble Mulighetsarena handel gjennomført i Handelsstanden, dette var et samarbeid mellom Haugaland vekst, Sr-bank og Haugesunds handelsstands forening.  Et sekstitalls Haugalendinger var samlet i Handelsstanden, når ordfører Petter Steen Jr. ønsket velkommen til Mulighetsarena Handel.  Tema for dagen Handelsnæringen på Haugalandet.

Varehandels rapport 2009 ble lagt frem av banksjef i Sr-bank, Runar Skarstein, som viser at omsetningen innenfor detaljvarehandel på Haugalandet var på 7 milliarder kroner i 2009, en vekst på 2,5 prosent fra 2008. noe som er 0,9 prosent høyere en landet forøvrig. For fullstendig rapport å se www.varehandelsrapporten.no

Der etter tok Trendforsker Ståle Økland tilhørerne med på en reise inn i trendverden. Økland reiser verden rundt for å følge tidsbildet, og sitter med bred kunnskap om hva folk handler og hvorfor. Og ikke minst- hva de kommer til å bruke pengene på i framtiden.  Les mer  www.hninfo.no/node/144814

Videre hadde Bjørn Bugge et innlegg om refleksjoner og fundament for god diskusjon, derpå forsamlingen ble delt inn i grupper, oppgaven var å gjennomføre en SWOT analyse av handelsnæringen.

Dagen avsluttet med en felles diskusjon om Handelsnæringen fremtid på Haugalandet.