Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Haugesunds Handelsstandsforening inviterer deg til å være med å nominere ”Årets Handelspris”. Send gjerne til dine medlemmer.
Nominerte sendes til Odd Fossan Waage jr : [email protected] innen 27 februar.

Haugesunds Handelsstandsforening kårer hvert år ”Årets Handelspris”. I tideligere år benevnt som ” Årets Handelsmann”. Pris i år er begrenset til Haugesund kommunes naturlige handelsområde som inkludereer Norheim.

Kriterier for prisen er som følger:

  • Virksomheten skal ha tilhørighet i Haugesund (trenger ikke være medlem av HHF)
  • Virksomheten må være innovativ/ha et spennende virke
  • Virksomheten må være synlig i sine marked
  • Virksomheten må ha bidratt til fremme av andel generelt i Haugesund

Prisen omtales allerede som Haugesunds viktigste næringslivspris og henger megethøyt.  Vinneren får et grafisk trykk av en haugesundskunstner. Dessuten to helsides annonser av Haugesunds Avis samt et meget flott innrammet diplom. Og ikke minst – byens ordfører inviterer til høytidelig lunsj i rådhusets bibliotek. Vinneren får også  behørig omtale i media.

Juryen består av foruten juryformann Odd Fossan-Waage jr., formann i Haugesunds Handelsstands Forening Nils Konrad Bua, styremedlem Harriet Jakobsen, styremedlem Ole Bernt Thorbjørnsen samt foreningskoordinator Stein Alendal.