Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

HHF deltok i dag på Agendakonferansen som arrangeres av Haugaland Vekst. Målet med årets konferanse var å diskutere hvordan Haugesundsregionen kan bli mer attraktiv og konkurransedyktig

Deltagerne er lokale politikere og beslutningstakere, derfor var det svært viktig at HHF var tilstede da vi har 128 medlemsbedrifter som representerer til sammen over 2000 arbeidsplasser.

En av foredragsholderne var Christer Asplund som er seniorkonsulent og partner hos Place Consulting, og har i mer enn 40 år arbeidet internasjonalt med regionale og lokale utviklingsutfordringer. På referanselisten står blant andre Barcelona og Shanghai. Asplund snakket om hvordan Haugesundsregionen sees fra utsiden i dag, og hvordan vi kan styrke vår region.

Det ble også satt av tid til workshop, der vi blant annet fikk spørsmål om hvordan vi kan kan bli mer attraktive som region. Da var de fleste enige om at jobb og karrieremuligheter er den viktigste faktoren for at folk velger oss. Handel, kultur og fritidstilbud var også noen av faktorene som ble påpekt som viktige områder.