Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Styret ved HHF var i slutten av april på besøk hos Amanda Storsenter. HHF har bedriftsbesøk flere ganger i året, for å lære mer om bedriftene og få innspill fra medlemmene.

Senterleder ved Amanda Storsenter er Ann Elin Marthinussen, som har lang fartstid innen handelsbransjen. Hun ga oss en god velkomst og et flott foredrag om Amanda storsenter.

Senteret ble bygget i 1997 og eies i dag av Steen & Strøm. De har ca. 70 butikker og totalt 23 409 kvm. De omsetter årlig for ca 1,36 milliarder kroner. Dette er ca. 516 kroner per kunde, noe som forøvrig er veldig høyt blant kjøpesentre i Norge. De er Haugalandets største shoppingsenter.

De har kunder fra hele regionen, men hovedsakelig fra Haugesund kommune. Amanda har og jobber for en  en god butikkmix som passer hele familien, og kundene er hovedsakelig mellom 30-60 år. Målgruppen er kvinner mellom 25-45 år.

Ledelsen ved Amanda er opptatt av at senteret er lett tilgjengelig for kunden, og det ønsker de også å være på sosiale medier. De er både på Facebook, Instagram og Snapchat. De har også en egen kundeklubb med over 21 000 medlemmer, og i mai lanserer de sin egen app til mobil.

13090575_10156737333825251_97766470_o

Vi takker Amanda for besøket, og vi tar med oss videre de innspillene og utfordringene som ble tatt opp.