Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Vi gjentar fjorårets suksess kampanjen “Handle lokalt”. Poenget med kampanjen er å bevisstgjøre kundene på verdien av å handle i lokale butikker. Julehandelen er viktig for bedrifter, og derfor har vi valgt å legge kampanjen til denne tiden.

Vedlagt finner dere plakat som dere kan bruke på Facebook, hjemmeside med mer. Denne kan også skrives ut. Vi har levert ut plakater til Amanda storsenter, Oasen storsenter, Markedet og Haugesund sentrum. Medlemmer som ønsker disse levert kan gi beskjed til oss.

Plakaten passer perfekt til å plassere ved kassen. Plakaten kan også stå hele året om ønskelig.t.

Vi ønsker alle våre medlemmer og ikke minst kundene en god julehandel! handle-lokalt_a4_2016_fb