Warning: A non-numeric value encountered in /nas/content/live/handelsstand/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

HHF var i slutten av januar på bedriftsbesøk hos Per Velde AS. Selskapet er et familieeid, aktivt og uavhengig investeringsselskap. Per Velde AS opptrer p.t. i bransjer som leveranser av utstyr til skip og offshore, IT, eiendom, klokkedistribusjon, handel med elektriske artikler, kultur, klokkeproduksjon, TV-produksjon og ulike typer investeringer i alt fra aksjer på Oslo børs til høyhastighetstog.

Per Velde AS er blant annet involvert i de kjente lokale bedriftene Bruvik Time, iDrift, Bondens kasse og Matverket.

HHF fikk høre på et flott foredrag med presentasjon av de ulike selskapene, og ikke minst en omvisning på bygget der blant annet Matverket holder til. Per Velde AS har hele tiden spennende prosjekter på gang, og vi fikk høre om en av disse.

Vi takker Per Sigurd Velde for en flott presentasjon og omvisning.